röjsåg och fylledrag !

i helgen ryktas det om det är cruising i sandviken kan ju bli ganska kul ifall det är mycket folk som är ute och snygga gammla bilar så får man väl hoppas på att någon man känner med bil glider förbi så man kan åka nån vända men sandvikens cruising har ju inte samma drag som i gävle menmen. Full som fan anyway !

Nu är det dags för en snus och fortsätta kolla vad nätet hara att erbjuda för kul :)

Party in the front Business in the back Douchebag all around !

jadu nu sitter man här igen och funderar vad man ska sysselsätta sig med är ganska värdelöst att vara arbetslös. sitter och degar framför datorn mest hela dagarna men ganska soft ändå på nått vis lyssna massa skön musik och kollar massa bmx filmer så man blir sugen att hojja så sitter man och taggar till man åker ut och hojjar  :)

mysig helg!

var tänkt att vi skulle cykla hela helgen och inte dricka nått men funkade väl inte helt korrekt vart massa bärs ändå :D men var ju trevligt ändå med bränndboll och lite fylle cykling :)
 
Fuck you very very very much :)

ladda inför helgen :D

fredag blir det bara lugnt ner till arbetsförmedlingen en vända sen systemet handla inför lördagen då det är crusing sen hem hämta hojjen och hem till erik för att sedan bara glida på cykeln hela dagen och vara nykter ! kommer bli bra det här.

fyfan kommer skit i byxorna !

sitter här och lallar framför datorn så skriver fred och frågar om jag ska med ut i skogen på spökjakt fyfan kommer skita på mig ute i skogen om jag hör nått där nu får väl se hur det här gick annrs kanske det är sista gången ni hör nått från denna blogg puss och kram på er :D SPÖKJAKT WOHOOO !

RSS 2.0